Dit is de website van de meidenteams VV Hoogland

Sponsoring

Sponsoring biedt v.v. Hoogland ondersteuning om haar doelstellingen te realiseren. Bijvoorbeeld voor het onderhoud van de accommodatie, de aanschaf van middelen of het organiseren van een leuke middag voor de jeugd. Voor sponsors biedt sponsoring o.a. extra publiciteit, naamsbekendheid, imagoverbetering en een extra fiscale aftrekpost. Natuurlijk zijn wij erg blij met de sponsors die ons reeds ondersteunen, maar om onze doelstellingen te realiseren willen wij graag nog veel extra sponsors verwelkomen.

 

Sponsoring kan via de Stichting Topvoetbal Hoogland, maar ook laagdrempelig door het afsluiten van een sponsorbordencontract, het sponsoren van een wedstrijdbal bij thuiswedstrijden van het eerste elftal, of door gebruik te maken van reclame-uitingen via het narrowcasting systeem in onze gezellige kantine. Is uw interesse in het sponsoren van onze mooie en gezellige vereniging gewekt, stuur dan een e-mail naar sponsoroffice@vvhoogland.nl, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Club van 100

De 'Club van 100' kan een financiële bijdrage leveren of zelfs een geheel project financieren. Denk hierbij aan nieuwe doeltjes voor de jeugd of de mooie terrastafels voor de kantine.  

 

Wat gebeurt er als ik lid ben geworden:

In de kantine hangt het bord van de 'Club van 100' daar komt je naambordje te hangen. Desgewenst kan dat ook anoniem.

 

Wat kan een reden zijn om lid te worden:

- Je hebt vrienden of kennissen die al lid zijn.

- Omdat VV Hoogland een gezellige club is.

- Omdat je bent verhuist en toch betrokken wilt blijven bij de club.

- Je fysiek niet in staat bent om wat voor de club te doen, maar op deze manier toch wat kunt betekenen voor de vereniging. 

- Als supporter toch iets meer wilt doen dan alleen de wedstrijden te bekijken.

 

Kosten

Het lidmaatschap kost je €50,00 per jaar 

Klik hier om lid te worden van de Club van 100

VV Hoogland | info@hooglandsemeiden.nl