Dit is de website van de meidenteams VV Hoogland

Kledingplan

Waarschijnlijk hebben jullie al vernomen dat de vereniging met ingang van volgend seizoen een nieuw kledingplan krijgt.

 

Om een ieder de juiste kleding te laten aanschaffen zijn er pasweken bij Van Dam Intersport in Soest, de nieuwe leverancier van de kleding.

 

Het kleding passen kan tot en met 1 april, dus zorg dat dit uiterlijk die datum is gedaan!

  

 

Kosten
Wedstrijdkleding (shirt, broekje, kousen) moeten door de spelers zelf gekocht worden. De richtprijs voor deze set is vooralsnog € 67,50, maar is afhankelijk van de definitieve keuze en zal niet hoger worden.

Men kan ook al een VVH trainingspak en/of VVH spelerstas bestellen of dit later alsnog doen.  De richtprijs voor het trainingspak is € 50,-- voor jeugdspelers (t/m maat 164) en € 55,-- voor de grotere maten. De richtprijs voor een spelerstas is tussen de € 30,-- en € 45,--, afhankelijk van de maat tas.
 

Passen
Er zal gevraagd worden om zowel de wedstrijdkleding als het trainingspak te passen, ook al wil je mogelijk geen trainingspak, zodat alle maten zijn vastgelegd. Zeker ook omdat bij het trainingspak de maten van broek en top mogen verschillen.
 

Leider/trainer/coach
Als je (ook) leider/coach/trainer bent, pas dan ook de softshell jas die aan jullie door de vereniging verstrekt zal gaan worden.
 

Selectie
Voor selectiespelers is besloten dat zij uit oogpunt van representativiteit een VVH trainingspak zullen moeten dragen voor de wedstrijd en een VVH spelerstas zullen gebruiken. Voor hen wordt door de vereniging het trainingspak en de spelerstas aangeschaft en huurt de speler dit voor € 20,-- per jaar.

 

 

 

 

 

 

VV Hoogland | info@hooglandsemeiden.nl